Spela

Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

Speedy Casino värderar att du överlåter din information till oss, och vi vill vara helt öppna med vad vi gör med den. I den här texten beskriver vi vår policy för spel, applikationer, programvara, webbplatser, API: er (applikationsprogrammeringsgränssnitt), produkter och tjänster ("Tjänsterna"). Vår utgångspunkt är att du aldrig ska bli förvånad över vad vi gör med din information.

Denna policy innehåller information om vilken data vi samlar in, hur vi använder den, hur du kan kontrollera dina uppgifter och hur vi skyddar din personliga information. Om du har några frågor angående vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på [email protected]

Datakontrollant för dina personuppgifter är Hero Gaming, ett maltesiskt företag som har sin registrerade adress på Level 0, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, SPK 1000 St. Julians, Malta.

INFORMATION, SYFTE, LAGSTIFNING OCH LAGRING

Vi samlar in följande data när du använder våra tjänster:

1. Kontoinformation

Informationstyp: namn, födelsedatum, telefonnummer, adress. Beskrivning & syfte: Denna information är nödvändig för att skapa ett konto och för att vi ska kunna leverera tjänsterna. Det används också för att kommunicera erbjudanden till dig om du har gått med på det. Laglig grund: Legitimt intresse, uppfyllande av kontrakt, samtycke. Lagring: 6 år efter att du stängt ditt konto. Viss information lagras i tio år i enlighet med lagkrav.

2. Kundens due diligence-information

Informationstyp: yrke, inkomstkälla, bevis på juridiska tillgångar, politiskt utsatt person, internationella och / eller finansiella sanktioner, innehav av företag eller egendom, domstolsbeslut, insolvens, beskattningsinformation. Beskrivning och syfte: Vi kan samla in information om din bakgrund direkt från dig eller med hjälp av allmänt tillgänglig information för AML / CFT-syften eller för att fullgöra vår vårdplikt. Laglig grund: Rättslig skyldighet. Lagring: 6 år efter att du stänger ditt konto. Viss information lagras i tio år i enlighet med lagkrav.

3. Information relaterad till självuteslutning

Beskrivning & syfte: Om du har begärt självuteslutning direkt med oss eller genom ett system vi är integrerat med kommer sådana uppgifter att behandlas för att kunna hantera din begäran. Du kan inte motsätta dig denna behandling under den tid du är självutesluten. Laglig grund: Uppfyllelse av lagliga skyldigheter Lagring: Information om självuteslutning sparas under uteslutningens längd eller längre om det krävs enligt lag.

4. Användarinformation

Informationstyp: Föredragna spel, transaktionshistorik, interaktion med tjänsterna, enheterna och / eller datorn som används för tjänsterna, IP-adresser, webbläsare, språk, operativsystem, hänvisande webbplats / besökta sidor, plats, information från kakor. Beskrivning & syfte: Den här informationen används för att förbättra din spelupplevelse eller för att aktivera några av tjänsternas funktioner. Vi använder informationen vi samlar in för att förbättra och optimera tjänsterna och skapa nya tjänster. Vi kan till exempel använda informationen under felsökning för att skydda mot framtida problem, utföra dataanalyser och tester, utföra utredningar och skapa nya funktioner och tjänster. Laglig grund: Legitimt intresse, samtycke. Lagring: 2 år efter att informationen har samlats in.

5. Information du tillhandahåller

Beskrivning och syfte: Om du kontaktar oss för att ställa frågor, delta i en undersökning, tävling eller erbjudande kommer vi också att samla in den information du tillhandahåller i samband med detta, till exempel ditt namn, kontaktinformation och eventuella meddelanden. Under extraordinära omständigheter kan vi behöva behandla dina bankkontouppgifter för återbetalning, i vilket fall informationen omedelbart raderas efter återbetalningen. Laglig grund: Samtycke. Lagring: 2 år efter att informationen vanligtvis har samlats in, men beroende på kommunikationens syfte kan vi behöva spara den längre.

SÄRSKILDA KATEGORIER AV PERSONLIG DATA

Vi samlar inte in några specifika kategorier av personuppgifter om dig (detta inkluderar information om din etnicitet, religiösa eller filosofiska övertygelser, sexuellt liv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackmedlemskap, hälsoinformation, genetiska och biometriska uppgifter). Vi kan dock inte utesluta att du skickar sådan information i kommunikation med oss och att denna information sedan behandlas genom vår kontakt med dig.

SÄKERHET OCH LAGRING

Vi har starka säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information, t.ex. policys för kryptering och informationssäkerhet. Tillgången till dina personuppgifter är begränsad till personer som har ett legitimt behov av att få tillgång till dem. Vi har fastställt rutiner för att hantera eventuella misstänkta personuppgifter och vi kommer att behöva meddela dig och alla tillämpliga myndigheter i händelse av en incident.

Vi använder SSL-krypteringsalgoritmer för att skydda din betalnings- och kortinformation precis som de flesta av världens största banker och finansinstitut. Vi ser till att alla insättningar och uttag är fullt skyddade tack vare Payment Card Industry Data Security Standard (PCI), vilket innebär att vi uppfyller tillämpliga krav för att våra betalningslösningar ska certifieras.

Dina personuppgifter lagras på servrar på Malta.

COOKIES

Vår webbplats använder cookies. En cookie är en liten programvara som skickas till din webbläsare. Tack vare cookies kan vi samla in information om hur våra tjänster används och tillhandahålla en användarvänlig tjänst. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår Cookie-policy.

TREDJE PARTS-SITER

Vår webbplats kommer att innehålla länkar till både lokala och / eller internationella tredje parts webbplatser (med deras tillstånd). Dessa länkar och informationen på dessa webbplatser tillhör inte oss, så vi tar inte ansvar för dessa webbplatser, deras innehåll, tjänster, erbjudanden osv. När du besöker tredje parts webbplatser gäller sådana webbplatsers egna integritetspolicys.

HUR VI KOMMUNICERAR MED DIG

Vi använder din information när vi behöver skicka servicemeddelanden till dig och när vi svarar dig efter att du först har kontaktat oss. Vi använder också din information för att informera dig om nya funktioner, erbjudanden och produkter som vi tror att du skulle hitta intressanta. Du kan kontrollera vilken marknadsföring vi skickar till dig genom att kontakta kundtjänst eller genom att avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev. Tänk på att data som överförs på Internet kan skickas över nationella gränser, även om avsändare och mottagare är i samma land. Detta kan resultera i att dina e-postmeddelanden till oss som innehåller din information kan överföras genom ett land där datasäkerheten inte är lika med det land där du bor.

HUR VI DELAR INFORMATION

Din information kan (för de syften som beskrivs i denna policy) överföras eller lämnas ut till alla företag inom Hero Gaming Group. Vi delar också information med partners som hanterar data för oss i enlighet med våra instruktioner, enligt reglerna i denna policy och tillämplig lagstiftning. Dessa partners förser oss med globala tjänster, såsom informationsteknologi, betalningar, marknadsföring, dataanalys, forskning och marknadsanalys. Vi samarbetar med partners som tillhandahåller analys- och reklamtjänster till oss. Tack vare detta får vi hjälp med att förstå hur användare interagerar med tjänsterna, med våra annonser på Internet och mäter prestandan för sådana annonser. Dessa företag kan använda cookies och liknande teknik för att samla in information om din interaktion med tjänsterna och andra webbplatser och applikationer. Vi kan dela anonym statistisk information baserad på personuppgifter med andra parter.

INTERNATIONELLA ÖVERFÖRINGAR

Vissa av våra partners är baserade utanför EES och därför kan behandlingen av dina personuppgifter innebära överföring av data utanför EES. När vi överför dina personuppgifter till en webbplats utanför EES, säkerställer vi att en motsvarande grad av skydd erbjuds genom att säkerställa att en av de säkerhetsåtgärder som ansetts vara adekvata genomförs. Kontakta oss för mer information om den specifika mekanism som används av oss vid överföring av dina personuppgifter till platser utanför EES.

DINA RÄTTIGHETER

Du har rätt att:

  • Be oss bekräfta att vi behandlar eller inte behandlar personuppgifter som berör dig och om vi gör det har du rätt att få tillgång till dessa personuppgifter och information om behandlingen.
  • Be oss korrigera din information.
  • Be oss ta bort dina personuppgifter. Det kan finnas omständigheter när vi inte kan göra det, t.ex. om det finns en rättslig skyldighet som vi måste följa.
  • Be oss begränsa behandlingen av dina personuppgifter.
  • Be oss att lämna dina personuppgifter (som du har gett oss) i ett strukturerat, allmänt använt, maskinläsbart format eller (om det är tekniskt möjligt) att de överförs direkt till en annan personuppgiftsansvarig, förutsatt att detta inte påverkar andras rättigheter och frihet negativt.
  • Invända mot viss behandling, till exempel när din data behandlas för direkt marknadsföring.
  • Återkalla ditt samtycke i fall där behandlingen bygger på samtycke.

Du har också rätt att lämna in ett klagomål till lämplig myndighet för dataskydd. Den behöriga myndigheten på Malta är Office of Information and Data Protection Commissioner (OIDPC), men vi hoppas att vi kan lösa eventuella tvister sinsemellan. När du utövar dina rättigheter genom att kontakta oss kan vi behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss bekräfta din identitet och se till att du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av dina andra rättigheter).

KONTAKTINFO TILL DATAPROSESSORER

Hero Gaming Ltd

Level 0, Spinola Park

Triq Mikiel Ang Borg

St. Julian’s SPK1000

Malta

[email protected]

POLICYNS UPPDATERING

Vi uppdaterar vår integritetspolicy för att hålla informationen korrekt och uppdaterad. Om uppdateringarna innebär att vi behöver nytt godkännande från dig kommer vi att be om det.

Senast uppdaterad: 24/2 2020